Φώναξε… παρών ο Παΐτο! Η αποστολή της Ξάνθης που αναχωρεί για Λιέγη!!!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Στην αποστολή της Skoda Ξάνθης που θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (7/8) στις 10:30 από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης για την Λιέγη βρίσκεται ο Μουκάνα Παΐτο.

Ο αμυντικός της ομάδας της Θράκης, αν και ακολούθησε τις προηγούμενες μέρες ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενός προβλήματος, την Τρίτη (6/7) πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και συμπεριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Καραγεωργίου, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Αντίθετα, εκτός, για ένα ακόμα ευρωπαϊκό ματς έμεινε ο Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος δεν είναι καθ’ όλα έτοιμος, αλλά και οι Κώστας Φλίσκας και Μανώλης Μπέρτος, λόγω των κόκκινων καρτών που έχουν δεχθεί, αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό της ήττας της Ξάνθης με 1-2 στα Πηγάδια.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Λιέγη μετέχουν οι: Κυριακίδης, Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Γκοχουρί, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μαρίν, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Τριάδης, Ράνος, Σολάρι, Νάκα, Μάνταλος, Τορομανίδης.

Η τελευταία προπόνηση εντός Ελλάδας έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο προπονητήριο της ομάδας και σ’ αυτήν ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του έδωσαν βάρος στον τομέα της τακτικής με τα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. 

Το απόγευμα της Τετάρτης (07/8) στις 18:30 τοπική ώρα, δηλαδή μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης της Skoda Ξάνθης στο «Maurice Dufrasne», θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Καραγεωργίου. Τους παίκτες της ομάδας θα εκπροσωπήσει ο Νικολά Μαρίν.