Αυτοί είναι οι τρεις νικητές των διαρκείας Ξάνθης, Πανθρακικού και Εθνικού!!! Έρχεται άμεσα και νέος διαγωνισμός!!!

Η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει και το ThrakiSportS ως γνωστόν έτρεξε τον Ιούλιο διαγωνισμό προσφέροντας στους αναγνώστες του εισιτήρια διαρκείας όλων των μεγάλων ομάδων της Θράκης και μάλιστα στις vip θέσεις. 

Για να κερδίσετε, οφείλατε απλά να κάνετε δύο πολύ απλά βήματα. Πρώτον, να κάνετε LIKE στην σελίδα του ThrakiSportS στο FACEBOOK.  Δεύτερον, εφόσον φυσικά είχατε σπεύσει να κάνετε like, οφείλατε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”. Εκεί μας αναφέρατε όνομα, επίθετο, αριθμό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας (κατά προτίμηση κινητό) καθώς και απαραίτητα την ομάδα για την οποία θέλατε να κερδίσετε εισιτήριο διαρκείας, δηλαδή SKODA ΞΑΝΘΗ ή ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ή ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Περίπου 20 μέρες κράτησε ο διαγωνισμός, μέχρι και τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης οπότε και ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές. Και σε αυτόν η συμμετοχή σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Συνολικά 126 e-mails έφτασαν στην ηλεκτρονική θυρίδα του ThrakiSportS με αναγνώστες που ήθελαν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Από αυτές, οι 61 αφορούσαν την Skoda Ξάνθη, οι 49 τον Πανθρακικό και 16 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αφού λοιπόν ελέγξαμε αν όλες οι συμμετοχές πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές, ήρθε η ώρα να δοθούν να πρώτα τρία ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ένα της SKODA ΞΑΝΘΗ, ένα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και ένα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Αλλά αποφασίσαμε, για να είμαστε και δίκαιοι και σωστοί, αντί τελικά για κλήρωση, τα τρία πρώτα διαρκείας να δοθούν ως εξής. Ακριβώς τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ανεβάσαμε μια ανάρτηση στην οποία καλούσαμε όσους από τους 126 μας είχαν στείλει e-mail συμμετοχής στον διαγωνισμό, να σπεύσουν να ξαναστείλουν, απλά με το όνομά τους και το εισιτήριο της ομάδας που θέλουν να κερδίσουν το διαρκείας. Ο πρώτος που θα το έκανε αυτό για κάθε ομάδα, πολύ απλά θα το κερδίσει!!! Ο σκοπός μας ήταν να δοκιμάσουμε τα αντανακλαστικά σας, αλλά και να τιμήσουμε αυτούς που μπαίνουν συχνά στο ThrakiSportS και ενημρώνονται για τις εξελίξεις στα αθλητικά της Θράκης. Για να είναι κάποιος περασμένα μεσάνχτα στον υπολογιστή του και να διαβάζει ThrakiSportS, σημαίνει ότι είναι και πιστός μας αναγνώστης!).

Λοιπόν, στην φωτογραφία που βλέπετε από το inbox της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ThrakiSportS, μπορείτε να δείτε τα e-mails που μας ήρθαν για τον διαγωνισμό από τα μεσάνυχτα και μετά. Τα τρία ονόματα με αστεράκια είναι οι τρεις νικητές!!!

Ακριβώς στις 12:57πμ εστάλη το πρώτο e-mail από τον Τάσο Μεσινέζη, που ζήτησε διαρκείας του Πανθρακικού. Ακριβώς για ένα λεπτό της ώρας πρόλαβε τον Αντώνη Σουρμελή, που επίσης διεκδικούσε διαρκείας της ομάδας της Κομοτηνής αλλά το έστειλε στις 12:58πμ! 

Ακριβώς στη 01:00πμ έφτασε στο inbox του thrakisports@yahoo.gr το e-mail του Αθανάσιου Τόλιου, που διεκδικούσε μια χρυσή κάρτα διαρκείας για το βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και προφανέστατα την κέρδισε. 

Ακριβώς στις 01:21πμ δόθηκε και το εισιτήριο διαρκείας της Skoda Ξάνθη. Νικητής είναι ο Χρήστος Βαρδικέλδογλου. Μάλιστα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, είναι και ο τελευταίος που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό. Εστειλε e-mail συμμετοχής μόλις την τελευταία ημέρα διεξαγωγής του, αλλά ήταν ο πρώτος που ανταποκρίθηκε στο νέο κάλεσμα μεταξύ των 61 που διεκδίκησαν το εισιτήριο διαρκείας της Skoda!

Δεν λήξαμε αυτόματα τον διαγωνισμό, αφού περιμέναμε και ορισμένα επόμενα e-mails για να έχουμε αναπληρωματικούς νικητές, σε περίπτωσηπου δημιουργηθεί οποιοδήποτε ζήτημα με τους τρεις νικητές. Στην φωτογραφία βλέπετε την σειρά με την οποία συνεχίστηκε η ροή των e-mails μέχρι και το πρωί.

Ευχαριστούμε όλους τους ανναγνώστες για την συμμετοχή τους και δηλώνουμε ότι αυτή μας γεμίζει με δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια να ενημερώνουμε έγκυρα και έγκαιρα το αναγνωστικό κοινό για τα αθλητικά νέα της Θράκης, καλύπτοντας το κενό που υπήρχε σε αυτόν τον τομέα.

Συγχαρητήρια στους τρεις νικητές, σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί τους για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες να παραλάβουν το δώρο τους ή εάν έχουν ήδη αγοράσει διαρκείας, να τους δοθεί το αντίτιμο που κατέβαλαν για να το αποκτήσουν.

Όμως, όλοι όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό και δεν κέρδισαν, δεν θα πρέπει να απογοητευθούν. Θα έχουν αυτονόητα προνόμια σε επόμενους διαγωνισμούς που θα διοργανώσουμε και η αρχή μάλιστα θα γίνει άμεσα.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, γιατί όπως καταλαβαίνετε, δεν αρκεί απλά να μας διαβάζετε μια φορά την ημέρα. Κάθε ώρα, κάθε στιγμή, με το ThrakiSportS είστε ενήμεροι για τις αθλητικές εξελίξεις στην Θράκη και παράλληλα έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε πλούσια δώρα….