Τρίτη θέση στους τελικούς του North για Καβαρατζή και Κοντοστάθη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Εχοντας την τρίτη θέση στις αποσκευές τους, αλά μια γλυκόπικρη γεύση που δεν έγινε η υπέρβαση και δεν κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό της τελικής φάσης του φετινού North Area Beach Volley Circuit επιστρέφουν στην Αλεξανδρούπολη από την Χαλκιδική οι Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης.

Οι δυο τους νίκησαν το μεσημέρι σε έναν συγκλονιστικό προημιτελικό με 2-1 σετ τους Ζαλοσταθιάδη και Τακουρίδη. Οι Εβρίτες πήραν το πρώτο σετ με 21-15, έχασαν το δεύτερο 19-21 και κέρδισαν το τρίτο, κρίσιμο και… μαραθώνιο σετ με 22-20.

Πέρασαν έτσι στα ημιτελικα΄, αλλά καταβεβλημένοι από την υπερπροσπάθεια που είχε προηγηθεί, ηττήθηκαν το απόγευμα στον ημιτελικό από τους Καββαδά και Τσακογιάννη με 21-11 και 21-19. Κατέκτησαν έτσι την τρίτη θέση, αν και πρόκειται για νεανική ομάδα, τους μικρότερους σε ηλικία παίκτες που αγωνίστηκαν στην κατηγορία των ανδρών.

Με τον τρόπκ αυτό ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των Καβαρατζή και Κοντοστάθη στην Ελλάδα με μια σούπερ πορεία, που είχε ως κορύφωση την ανάδειξή τους πριν δύο εβδομάδες πρωταθλητές Ελλάδος κάτω των 23 ετών. Πλέον την Τρίτη ως Εθνική Ομάδα Εφήβων οι δύο Αλεξανδρουπολίτες αναχωρούν μέσω Κωνσταντινούπολης για την Λιθουθανία, όπου από την Πέμπτη θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ για παίκτες ηλικίας κάτω των 23 ετών….