Στον Πανερυθραϊκό ο Γιαούρτογλου!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ένας πρώην παίκτης της του ΓΑΣ αλλά και της ΑΕ Κομοτηνής, ο Λουκάς Γιαούρτογλου, την τελευταία σεζόν ιθύνον νους της Νίκης Αμαρουσίου, προστέθηκε στο ρόστερ του Πανερυθραϊκού.

Η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να θωρακιστεί στην περιφέρεια -και δη στους πόιντ γκαρντ-. Ο Δημήτρης Χουχουλής αναζητούσε έναν πλέι μέικερ -με οργανωτικές αλλά και εκτελεστικές αρετές- που θα είναι σε θέση να προσφέρει αυτά που θα του ζητηθούν στο άκρως απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ετσι, κατέληξε στον Λουκά Γιαουρτόγλου, ο οποίος τις τελευταίες σεζόν έκανε άλματα προόδου και ήταν εξαιρετικός με τη φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου. Τεχνική ηγεσία και διοικούσα επιτροπή του Πανερυθραϊκού προσέγγισαν με τον κατάλληλο τρόπο τον παίκτη και με συνοπτικές διαδικασίες τον έκαναν δικό τους, με τον κόουτς Χουχουλή να προσθέτει ακόμη ένα υπερπολύτιμο “όπλο” στη φαρέτρα του εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου!

Ο Γιαουρτόγλου πέραν της Νίκης Αμαρουσίου (στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ θα συνεχίσει και ως προπονητής Ακαδημιών), έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή (εφηβικά), ΑΕΚ Κομοτηνής, ΓΑΣ Κομοτηνής (Β’ Εθνική) και ΚΑΠ (Β’ Εθνική), προτού επιστρέψει στο Μαρούσι για λογαριασμό της πρώτης ομάδας του και πανηγυρίσει μαζί της την άνοδο στην Γ’ Εθνική.