Νέα διοργάνωση εξαγγέλθηκε από την ΕΠΟ με συμμετοχή Θρακιωτών! Κύπελλο Γ’ Εθνικής…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μια νέα διοργάνωση θα κάνει τη νέα σεζόν η ΕΠΟ με αφορμή την Γ’ Εθνική. Δεδομένου ότι οι ομάδες σε αυτήν την κατηγορία θεωρούνται ερασιτεχνικές και άρα δεν θα μετέχουν στο γνωστό μας Κύπελλο Ελλάδος, αποφασίστηκε να διοργανωθεί το Κύπελλο Ερασιτεχνών Γ’ Εθνικής.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, οι οποίες δεν θα πάρουν μέρος στα τοπικά Κύπελλα των Ενώσεων.Κατά συνέπεια εκεί θα συμμετάσχουν Εβρος Σουφλίου, ΠΑΟ Κοσμίου και Νέστος Χρυσούπολης, από την ευρύτερη περιοχή μας.

Οι διοργανώσεις των Κυπέλλων των ΕΠΣ θα διεξαχθούν κανονικά, χωρίς τη συμμετοχή ομάδων Γ’ Εθνικής, ενώ στη συνέχεια οι νικητές κάθε ΕΠΣ θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Στο τέλος της σεζόν, θα διεξαχθεί ένα παιχνίδι Σούπερ Καπ, ανάμεσα στον Κυπελλούχο Ερασιτεχνών και στον Κυπελλούχο της Γ’ Εθνικής.

Όλες αυτες οι εξελίξεις έχουν πολλαπλό ενδιαφέρον για την Θράκη, όχι μόνο λόγω της συμμετοχής στο νέο θεασμό από Σουφλί, Κόσμιο και Χρυσούπολη, αλλά και επειδή επικεφαλής της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ ανέλαβε με βάση την απόφαση της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης.