Ενίσχυση από την… Κομοτηνή ψάχνει ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης;

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες ένας μήνας από την ημέρα που έγινε γνωστή η άνοδος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, ωστόσο στο θέμα των μεταγραφών και του ρόστερ της ομάδας υπάρχει μεγάλη νηνεμία. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει τίποτα, τουλάχιστον που να έχει ανακοινωθεί.

Ωστόσο ακούγεται ότι η διοίκηση της ομάδας προσδοκά σε βοήθεια εκ δυσμάς! Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, προπονητής που έχει παρελθόν σε ομάδες της Κομοτηνής εμφανιζεται να τηλεφωνεί σε παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί και να διερευνά το ενδεχόμενο της μετακίνησής τους στην Αλεξανδρούπολη.

Εκτιμάται ότι το να ενεργεί από μόνος του, χωρίς να έχει γίνει ήδη κάποια συζήτηση με διοικητικό παράγοντα του Εθνικού, είναι περίπτωση μάλλον απίθανη. Για αυτό και δεν αποκλείεται να έχουμε σοβαρές εξελίξεις στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τις επόμενες μέρες, αφού αν ισχύουν αυτά που ακούγονται, σε πρώτη φάση θα υπάρξει αντικατάσταση στον πάγκο της ομάδας, στον οποίο καθόταν την περασμένη σεζόν ο Γιώργος Κανδύλης.

Είναι άγνωστο το τι ακριβώς ξέρει ή τι δεν ξέρει ο Κανδύλης για αυτά που συμβαίνουν. Είναι όμως σίγουρο ότι υπάρχει συνάδελφός του προπονητής που κάνει κρούσεις σε παίκτες για λογαριασμό του Εθνικού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα κάθεται αυτός στην καρέκλα του τεχνικού της ομάδας της Αλεξανδρούπολης. Είτε αυτό είναι σε γνώση του Εθνικού είτε όχι….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here