Ανακατατάξεις στην ΕΠΟ! Στην Επιτροπή Κυπέλλου ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Δυο φανερές αντιδράσεις και περισσότερες σιωπηρές πικρίες προκάλεσαν οι αλλαγές στις επιτροπές που αποφασίστηκαν στο Δ.Σ της ΕΠΟ την Παρασκευή 2 Αυγούστου, αλλά δεν ανακοινώθηκαν. Ωστόσο, το SoccerPlus τις πληροφορήθηκε και μετέφερε τις κυριότερες από αυτές, με το θρακιώτικο ενδιαφέρον να εστιάζεται στην ανάληψη της Επιτροπής Κυπέλλου από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Μάνο Γαβριηλίδη.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Ν. Προύντζο -ο οποίος εδώ και περίπου δέκα μέρες νοσηλεύεται σε νοσοκομείο αφού υπέστη εγκεφαλικό- στο «παρασυμβούλιο» που προηγήθηκε του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να πειστούν οι μετέχοντες να ψηφιστεί ομόφωνα η αύξηση των διαιτητών και των βοηθών διαιτητών της Super League για… ευνόητους λόγους (οι πίνακες ανακοινώνονται το Σάββατο 3/8).

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γ. Σαρρής, ενημέρωσε ότι κατόπιν συνεννόησης θα τον αντικαταστήσει από την προεδρία των επιτροπών Κυπέλλου και ασφάλειας-βίας. Όμως, όταν ο Ν. Προύτζος το πληροφορήθηκε, από το νοσοκομείο τηλεφώνησε και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αλλαγή του, κάτι που φανέρωσε ότι αν μη τι άλλο δεν είχε συναινέσει στην αντικατάστασή του.  

Η δεύτερη αντίδραση ήρθε από τον Γ. Οικονομίδη, ο οποίος πληροφορήθηκε κατά την διάρκεια του Δ.Σ την αντικατάστασή του από την προεδρία της επιτροπής διεθνών σχέσεων, στην οποία τοποθετήθηκε ο Α’ αντιπρόεδρος, Γ. Βούρβαχης. Ο Οικονομίδης ξέσπασε λέγοντας: «Εγώ μιλάω καλά δύο γλώσσες Αγγλικά και Ιταλικά. Ο Βούρβαχης πόσες γλώσσες μιλάει; Ποιος έχει περισσότερες γνωριμίες στην Ευρώπη από εμένα; Ποιος συνόδευε την Πάσκε όταν ήρθε στην Ελλάδα;». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Σαρρής του απάντησε ότι πρέπει να μπουν και οι άλλοι πρόεδροι και ότι η επιτροπή δεν συνεδρίασε ούτε μια φορά.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες επιτροπές, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέλαβε την προεδρία της επιτροπής νομικών θεμάτων αντί του Ν. Ανασόπουλου και της επιτροπής ΜΜΕ και δημοσίων σχέσεων, της οποίας πρόεδρος ήταν ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

-Στην επιτροπή ασφάλειας- βίας την θέση του Ν. Προύντζου πήρε ο Α. Σταθόπουλος και στην επιτροπή Κυπέλλου ο Μ. Γαβριηλίδης.

-Στην τεχνική επιτροπή τοποθετήθηκαν οι Β. Μαζαράκης και Δ. Ελευθεριάδης.

-Στην επιτροπή της Δ’ Εθνικής στην θέση του Στ. Μπρατσόλη τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, Γ. Παπαμακάριος.

-Στη επιτροπή μεικτών ομάδων την θέση του Π. Δημητρίου πήρε ο Γ. Παπακωνσταντίνου.

-Στην επιτροπή ειδικών μορφών ποδοσφαίρου έγιναν μέλη ο Τ. Παπαχρήστος και ο Μ. Ξάνθος.