Με το δεξί ο ΚΟΞ για την άνοδο στην Β’ Εθνική! Νίκησε 10-8 το Χαΐδάρι!!!

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Με το δεξί ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής τους αγώνες του στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Υδατοσφαίρισης, επιδιώκοντας την άνοδο στην Β’ Εθνική, ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης. Νίκησε στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης με 10-8 την ΑΕ Χαΐδαρίου, στον τελευταίο αγώνα της πρεμιέρας του Β’ Ομίλου.

Στους αγώνες μετέχουν οκτώ συνολικά ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους των τεσσάρων, ενώ όλα τα παιχνίδια φιλοξενούνταιστο Ποσειδώνιο. Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης θα πάρουν το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών.

Οκτώ γκολ για την ομάδα της Ξάνθης πέτυχε ο Τσάκαλος (!!!) ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Ορφανίδης και Μυλωνάς. Τα οκτάλεπτα του αγώνα ΑΕ Χαϊδαρίου – ΚΟ Ξάνθης: 1-2, 6-5, 7-8, 8-10.

Το μεσημέρι και το βράδυ του Σαββάτου διεξάγονται η δεύτερη και τρίτη αγωνιστική, ενώ την Κυριακή οι αγώνες κατάταξης, αν και το σημαντικό είναι ο ΚΟΞ να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου του, ώστε να εξασφαλίσει άνοδο. Κάτι που θα συμβεί αν πετύχει τουλάχιστον μια νίκη και το Σάββατο…