Ξεκινά η προσπάθεια του ΚΟΞ για άνοδο στην Β’ Εθνική

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Την ώρα που στην Βαρκελώνη κορυφώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου με την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών να διεκδικεί την πρώτη θέση και την Ουγγαρία που μας απέκλεισε στα προημιτελικά να κοντράρεται στον τελικό με το Μαυροβούνιο, στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης θα διεξάγεται η τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με την συμμετοχή και του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης.

Στους αγώνες θα μετάσχουν οκτώ συνολικά ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους των τεσσάρων, ενώ τα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης θα πάρουν το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών.

Στην πρεμιέρα της Παρασκευής, στις 21:30 το βράδυ ο ΚΟΞ αντιμετωπίζει την ΑΕ Χαϊδαρίου στον αγώνα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής. Νωρίτερα, για τον ίδιο όμιλο, στις 19:30 ο Αλέξανδρος Συκεών αντιμετωπίζει την ΠΕΚΕΒ. Για τον πρώτο όμιλο, που επίσης διεξάγεται στο Ποσειδώνιο, παίζουν στις 18:30 Αθως Χαλκιδικής – Πύρρος Ιωαννίνων και στις 20:30 Αναγέννηση Λαμίας – Ναυταθλητικός Όμιλος Πόρτο Ράφτη.

Το μεσημέρι και το βράδυ του Σαββάτου διεξάγονται η δεύτερη και τρίτη αγωνιστική, ενώ την Κυριακή οι αγώνες κατάταξης, αν και το σημαντικό είναι ο ΚΟΞ να βρεθεί στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου του, ώστε να εξασφαλίσει άνοδο.