Ενας μήνας ακόμα αγωνία για Σουφλί, Κόσμιο και Νέστο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Για τις 2 Σεπτεμβρίου ορίστηκε ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση της Γ’ Εθνικής, ωστόσο τα σωματεία θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς την ΕΠΟ και τις Ενώσεις ως τις 23 Αυγούστου.

Ακολούθως θα γίνει ο καταρτισμός των ομίλων, ενώ πριν την κλήρωση των αγωνιστικών, για τον καταρτισμό θα γίνει κλήρωση για τις αθηναϊκές, κρητικές και νησιώτικες ομάδες, όπως και για τις ομάδες της Μακεδονίας και της Λάρισας που θα μοιραστούν σε δύο ομίλους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ενώ μπορούμε να υποθέσουμε μέχρι ένα βαθμό τις αντιπάλους Εβρου Σουφλίου, ΠΑΟ Κοσμίου και Νέστου Χρυσούπολης, θα πρέπει να περιμένουμε από την κλήρωση να δούμε ποια η ποιες ομάδες θα περάσουν στον όμιλό τους από την Θεσσαλονίκη και τους γειτονικούς νομούς. 

Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το ΔΣ της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι τα σωματεία που έχουν καταθέσει αίτηση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014, υποχρεούνται μέχρι την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013 να έχουν προχωρήσει στην εξόφληση των οικονομικών τους εκκρεμοτήτων προς την ΕΠΟ και τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Επισημαίνεται ότι η ΕΠΟ θα ζητήσει από τις ΕΠΣ βεβαιώσεις εξόφλησης και σε περίπτωση οποιασδήποτε οφειλής τα σωματεία αυτά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος. Την ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί και η συγκρότηση των ομίλων στους οποίους θα συμμετέχουν τα σωματεία.

 

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας έχει οριστεί για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013».