Τέλος διαγωνισμού για τα διαρκείας! Η ανακοίνωση των νικητών και τα νέα μεγάλα δώρα που ετοιμάζει το ThrakiSportS

Η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει και το ThrakiSportS προσφέρει στους αναγνώστες του εισιτήρια διαρκείας όλων των μεγάλων ομάδων της Θράκης και μάλιστα τα πιο ακριβά, στις vip θέσεις. Για να κερδίσετε, οφείλατε απλά να κάνετε δύο πολύ απλά βήματα.

Πρώτον, να κάνετε LIKE στην σελίδα του ThrakiSportS στο FACEBOOK.  Δεύτερον, εφόσον φυσικά έχετε σπεύσει να κάνετε like, οφείλατε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση thrakisports@yahoo.gr με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ”. Εκεί θα μας αναφέρετε όνομα, επίθετο, αριθμό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ένα τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε μαζί σας (κατά προτίμηση κινητό) καθώς και απαραίτητα την ομάδα για την οποία θέλετε να κερδίσετε εισιτήριο διαρκείας, δηλαδή SKODA ΞΑΝΘΗ ή ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ή ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Τελείωσε ο Ιούλιος, εδώ και λίγες ώρες είμαστε στον Αύγουστο και αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι ο μεγάλως διαγωνισμός τελείωσε. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή. Τριψήφιος αριθμός αναγνωστών έκανε τις απαραίτητες κινήσεις και θα μπει στην μεγάλη κλήρωση. Αυτή όμως, δεδομένων των αθλητικών εξελίξεων που μας… τρέχουν (ας όψεται η Ξάνθη με τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις) θα γίνει το πρωί της προοσεχούς Δευτέρας. Τότε θα ελέγξουμε αν όλες οι συμμετοχές πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και θα γίνει η κλήρωση για τα πρώτα τρία ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ενα της SKODA ΞΑΝΘΗ, ένα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και ένα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ.

Και λέμε τα πρώτα τρία, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι διαγωνισμού. Θα δωθούν και άλλα πλούσια δώρα. Όχι μόνο διαρκείας και γενικά εισιτήρια και προσκλήσεις. Ετοιμάζουμε και άλλα καλά! Πολύ καλά!!! Λίγες μέρες υπομονή μόνο και θα καταλάβετε…