Βγήκαν ειδήσεις στην συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ειδήσεις έκρυβε η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ξάνθης με την Σταντάρ Λιέγης. Μπορεί ο προπονητής των Βέλγων να είπε τα τετριμμένα, αλλάο Νίκος Καραγεωργίου επεκτάθηκε και σε μεταγραφικά θεματα και το  ελληνικό πρωτάθλημα, πέρα από τις διαμαρτυρίες που επανέλαβε για την κακή απόδοση του διαιτητή.

Γκάι Λούζον (Standard de Liege): «Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Αποδείχθηκε δύσκολος αντίπαλος η Skoda Ξάνθη. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, τη νίκη και τα δύο γκολ. Μετά την αποβολή πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος από την συνολική απόδοση της ομάδας μου, έχουμε 25 ισάξιους παίκτες».

Νίκος Καραγεωργίου (Skoda Ξάνθη): «Νομίζω ότι όλοι μας εδώ θα πρέπει να νιώθουμε μια υπερηφάνεια για τους παίκτες μας και τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που πριν λίγα χρόνια κέρδισε ΠΑΟ, Ολυμπιακό εντός κι εκτός και είναι μεγάλου μεγέθους. Αν ο διαιτητής δεν ήταν σε κακή μέρα δεν θα χάναμε και μπορεί να κερδίζαμε. Τις μεγάλες ευκαιρίες του παιχνιδιού τις είχαμε εμείς από τη στιγμή που πήραμε τον έλεγχο του αγώνα. Ήταν κρίσιμη η αποβολή. Ήταν μία ενέργεια από αυτές που δεν πρέπει να γίνονται. Παρ’ όλα αυτά έγινε μία μεγάλη προσπάθεια και εάν ο διαιτητής δεν ήταν σε κακή μέρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Με μία καλύτερη τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν αλλιώτικο.»
«Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας. Σχεδόν η μισή ομάδα από την σημερινή δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορώ να μιλήσω για πιθανότητες».
«Άρχισα να ζω στην Ξάνθη εκείνη τη χρονιά που είχαμε ξεκινήσει δυναμικά και είχαμε πάει την ομάδα στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος δεν απογοητεύτηκε και νομίζω πως θα είναι μαζί μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα τα υπόλοιπα. Αρέσει σε όλους ο παλμός και η διάθεση της κερκίδας. Έχω μία καλή διαίσθηση για το φετινό πρωτάθλημα».