Καλό μήνα! Ποιος είπε ότι ο Αύγουστος δεν έχει ειδήσεις; Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε…

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Μας μπήκε ο Αύγουστος (τι ωραία τι καλά!). Ερχονται οι… κολιοί, κατά τον Ουμπέρτο Έκοι όμως φεύγουν οι ειδήσεις. Αμ δε! Ποιος είναι δηλαδή αυτός ο Έκο που το πιστεύει αυτό και τον κάναν και σλόγκαν; Βερονικα speaking now! Ο Αύγουστος έχει ειδήσεις και μάλιστα καυτές! Για να μην σας πω ότι ειδικά για τους φιλάθλους της Θράκης, ίσως είναι ο πιο ενδιαφέρον μήνας όλης της χρονιάς!!!

Το Ελ Θράκικο σας έχω μέσα σε αυτό το μήνα, κάπου στις 24-25 Αυγούστου, ακόμα δεν έχει αποφασίσει η Σούπεε Λίγκα! Τι πρεμιέρα πρωταθλήματος με ματσάρα ΠΑΟΚ – Ξάνθης και Λεβαδειακό – Πανθρακικό! Τα φιλικά ας μην τα υπολογίσω… Αλλά τα ευρωπαϊκά; Δύο τουλάχιστον ματς έχει η Ξάνθη με την Σταντάρ Λιέγης μέσα στον Αύγουστο, από την πρώτη κιόλας μέρα του και την όγδοη. Και έπεται συνέχεια φυσικά, εφόσον πετάξουμε έξω τα γατάκια τα Βελγάκια.

Και τι άλλο σας έχω; Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Μόσχα, με το Μπολτ να ετοιμάζεται πάλι να τρελάνει τα χρονόμετρα, την Ισινμπάγεβα να λέει το μεγάλο αντίο αλλά και τον “δικό μας”, τον Κωστα τον Μπανιώτη να ετοιμάζεται για πτήσεις που θα καταπλήξουν την υφήλιο. Ολοκληρώνεται και τοΠαγκόσμιο Υγρού Στίβου στην Βαρκελώνη, κληρονομιά από τον Ιούλιο αυτό, όπου επίσης είχαμε θρακιώτικη εκπροσώπηση με τον Χρήστο Κατραντζή, έστω και αν δεν τα πήγε όσο καλά και ο ίδιος θα ήθελε. Ετσι και αλλιώς σε τέτοια επίπεδα, σημασία έχει η συμμετοχή, χώρια που το μέλλον είναι μπροστά του.

Και φυσικά έχουμε τα αθλήματα της παραλίας. Μπιτς βόλεϊ. Αυτό το σουκου μάλιστα, οι Κουμεντάκης και δαλακούρας εκπροσωπούν τον Εθνικό και την Αλεξανδρούπολη στην τελική φάση της Beach Volley League ως πρωταθλητές από την Βόρεια Ελλάδα και διεκδικούν κούπα! Για να μην μιλήσω για τους Καβαρατζή και Κοντοστάθη, που πήραν το Πανελλήνιο Κάτω των 23 αν και είναι μόλις στα 19 και πάνε με άλλον αέρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας την άλλη εβδομάδα.

Για αυτό σας λέω! Ποιος Ουμπέρτο Έκο, που μας λέει τάχα μου ότι τον Αύγουστο δεν έχει ειδήσεις; Η Βερόνικα τον διαψεύδει. Και το ημερολόγιο επίσης, με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες που πρέπει να περιληφθούν στην ατζέντα του Θρακιώτη Φιλάθλου. Δείτε το (και σημειώστε ότι θα ανανεώνεται διαρκώς, όταν ανακοινώνεται και κάτι καινούριο, για αυτό να του ρίχνετε συχνές ματιές αν θέλετε να είστε ενήμεροι):

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΡΙΤΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΡΙΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ’

ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ’

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ’

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ