Τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις γυναίκες και ένα παιδί από σύγκρουση νταλίκας με ΙΧ στη ΣΕΒΑΘ

Τρεις γυναίκες και ένα αγοράκι τραυματίστηκαν σοβαρά στη διασταύρωση της ΣΕΒΑΘ το απόγευμα της Τετάρτης, όταν μια νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες παραβίασε τον  κόκκινο σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με  το ΙΧ τους.

Πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 4.30 μ.μ. η νταλίκα  που κατευθυνόταν από την Ξάνθη προς Κομοτηνή παραβίασε το κόκκινο φανάρι της διασταύρωσης με αποτέλεσμα να  χτυπήσει την αριστερή πλευρά του άσπρου SEAT που οδηγούσε μια γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν άλλες δύο γυναίκες καθώς και ένα αγοράκι, καθισμένο στα δεξιά του οχήματος.

Μετά τη σύγκρουση η νταλίκα παρέσυρε το αυτοκίνητο σε απόσταση 40 μέτρων και το στριφογύρισε με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί με μέτωπο προς την Ξάνθη. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά οι επιβάτες του ΙΧ, κυρίως η οδηγός και η συνεπιβάτης που καθόταν από πίσω της.

Άμεση ήταν η επέμβαση δύο ασθενοφόρων που μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Επί τόπου βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, περιπολικό της Τροχαίας καθώς επίσης οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έβρεξαν το οδόστρωμα.

Προανάκριση για το συμβάν ενεργείται από την Τροχαία Ξάνθης.

Πηγή:  http://www.xanthipress.gr