Οι Καππαδόκες διοργανώνουν τη συναυλία Παπακωνσταντίνου στην Αλεξανδρούπολη!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο Αθλητικός Όμιλος Καππαδοκών ανέλαβε τη διοργάνωση της συναυλίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» στην Αλεξανδρούπολη.

Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής έρχεται για μία ακόμη φορά στην πρωτεύουσα του Έβρου αυτή τη φορά για να γιορτάσει με μια μεγάλη συναυλία τα σαράντα χρόνια παρουσίας του στη δισκογραφία.

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται σε 12 ευρώ από τα εκδοτήρια του γηπέδου και σε 10 από τα σημεία προπώλησης. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30, ενώ η προσέλευση του κόσμου ορίστηκε μία ώρα πριν. 

Τα σημεία προπώλησης είναι στην Αλεξανδρούπολη το Soho Καφέ, το Rock & Roll Καφέ, το Ping Pong Internet cafe, το καφέ Περί Ανέμων και Υδάτων και Mall in the city, στην Αγία Παρασκευή το Μayo Beach Bar, στο Διδυμότειχο το Καφέ Μονρόε, στην Κομοτηνή το Βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο, στις Φέρες το Βιβλιοπωλείο Παπαδάκης και το Καφέ NOSTOS. Επίσης, εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο viva.gr και το http://vassilispap40.eventbrite.com.