Δηλώσεις Δρίκου για την Εθνική των τεσσάρων Εβριτών

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  O Σωτήρης Δρίκος, μετά την ήττα της Εθνικής Παίδων των τεσσάρων Εβριτών από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Εφήβων, δήλωσε στην ιστοσλίδα της ΕΟΠΕ: «Τα συμπεράσματα από το σημερινό παιχνίδι είναι δυο επιπέδων. Πρώτα απ’ όλα ο χρόνος δεν κερδίζεται εύκολα στον πρωταθλητισμό κι όταν χαθεί, χάνεται ανεπίστρεπτη. 

Το δεύτερο αφορά τους αθλητές. Θα πρέπει τουλάχιστον τα πιο έμπειρα παιδιά κι όταν λέω πιο έμπειρα εννοώ αυτά που παίζουν στις ελληνικές ομάδες και πρωταγωνιστούν στα παιδοεφηβικά, να έχουν περισσότερες εμπειρίες και καλύτερη ψυχραιμία και καλύτερο τρόπο για να ξεπερνάμε τις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. 

Είναι άλλο πράγμα να μην παίζεις καλά και άλλο να χάνεις ένα σετ από το 19-15, χωρίς να κάνεις επίθεση για 6-7 φάσεις. Πρέπει να βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε τα συνεχόμενα λάθη κυρίως στην υποδοχή μας και στόχος είναι να γίνουμε καλύτεροι. Αύριο θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα τουλάχιστον στην υποδοχή».

Το αύριο βέβαια, έχει γίνει πλέον σήμερα, αφού ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Ομάδας είναι στις 17:00 το απόγευμα με την Ρουμανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή των 12 της Εθνικής Ομάδας δεν είναι μόνο τρεις αλλά τέσσερις οι Εβρίτες! Πέρα από τον πασαδόρο Σταύρο Κασαμπαλή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τον Βασίλη Μούχλια του Έβρου Σουφλίου και τον αρχηγό της εθνικής ομάδας Θεοδόση Ηλία που ανήκει στον Ηρακλή αλλά κατάγεται από το Μαΐστρο, σύμφωνα με την απεσταλμένη της ΕΟΠΕ στην διοργάνωση Μαρία Σταθάκη κατάγεται από την Ορεστιάδα και ο κεντρικός του Επίκουρου Αθανάσιος Παπάζογλου (που είναι άγνωστο όμως αν έχει συγγένεια με τον Γιώργο).