Φέρνει Βραζιλιάνο επιθετικό ο Πανθρακικός!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Το σίριαλ της απόκτησης επιθετικού ολοκληρώνεται στον Πανθρακικό καθώς εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξη Βραζιλιάνου για τις τελικές συζητήσεις, καθώς μαζί του οι διαπραγματεύσεις φέρονται να έχουν προχωρήσει αρκετά. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της Κομοτηνής δεν κοιτά μόνο προς την ισπανική αγορά, εκτός βέβαια και αν ο συγκεκριμένος επιθετικός έχει παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ κρατούν το όνομα σαν επτασφράγιστο μυστικό και απλά εκφράζουν προς τα έξω μια αισιοδοξία ότι εντος της εβδομάδας το θέμα θα κλείσει και ενδεχομένως θα υπάρξει ανακοίνωση ακόμα και πριν το απογευματικό φιλικό της Τετάρτης με την Βέροια (19:00, ΔΑΚ Κομοτηνής, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS).

Με την μεταγραφή του επιθετικού, όποιος και αν είναι αυτός, θα ολοκληρωθεί ουσιαστικά το ρόστερ του Πανθρακικού αφού ο Άκης Μάντζιος δύσκολα εκτιμάται ότι θα ζητήσει κάτι επιπλέον εφόσον δεν κρθθεί φυσικά ανάγκη μέχρι και την λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Στα ευχάριστα και η επιστροφή του Ντενίζ Μπαϊκαρά όχι μόνο σε προπονήσεις αλλά και σε αγώνες, όπως στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής αλλά και στο εσωτερικό διπλό της Δευτέρας, πολύ πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών.

Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού επανήλθανε από την Δευτέρα στις προπονήσεις μετά την επιστροφή τους από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου διεξήχθη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, περίπου 60 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις στο Κικίδιο, όπου ο Μάντζιος έδωσε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής ενώ ακολούθησε και οικογενειακό διπλό με παρόντα τον Μπαϊκαρά, όπως προαναφέραμε, αλλά όχι και τον Εμπό που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.