Eυχαριστήριες ανακοινώσεις από τους Κύκλωπες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ευχαριστήριες ανακοινώσεις προς τον αντιδήμαρχο Πρασίνου της Α΄λεξανδρούπολης Χρήστο Ζιώγα, τον πρόεδρο της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. ΑΕ Κωνσταντίνο Μαυρίδη και τον Πρόεδρο της Α.Π.Ο.Κ.Δ.Α του Δήμου Αλεξανδρούπολης Σάββα Σεφεριάδη για τη συμβολή τους στο Open Beach Handball και το Πανελλήνιο Τουρνουά, που διεξήχθησαν στο beach bar Sagionara στην παραλία της Αγίας Παρασκευής από 17 έως 21 Ιουλίου, εξέδωσε το Δ.Σ. των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ Handball, θα ήθελε με την παρούσα να ευχαριστήσει θερμά τον αντιδήμαρχο Πρασίνου Κο ΖΙΩΓΑ ΧΡΗΣΤΟ, που για μια ακόμη φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, και μας παρείχε τεράστια βοήθεια, σε ότι αφορούσε αρμοδιότητές του, στο να διοργανώσουμε με μεγάλη επιτυχία το open beach handball & το Πανελλήνιο τουρνουά beach handball , από 17 έως 21 Ιουλίου 2013, που πραγματοποιήθηκε στο beach bar «σαγιονάρα» στην ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΡΗΣ, κατακτώντας την δεύτερη θέση στην βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Beach handball, για την τέλεια οργάνωση, αλλά και για τις παροχές μας προς τους αθλητές, διαιτητές, γραμματεία και συνοδούς της όλης διοργάνωσης.
Τον ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά και ελπίζουμε να έχουμε την στήριξή του και σε επόμενες διοργανώσεις μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ Handball, θα ήθελε με την παρούσα να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. ΑΕ, Κύριο Κωνσταντίνο Μαυρίδη, που για μια ακόμη φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, και μας παρείχε τα οικήματα του camping για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε ομάδες από την Βουλγαρία (μία ανδρική και δύο γυναικείες) , και την Δράμα, στο open beach handball & το Πανελλήνιο τουρνουά beach handball, από 17 έως 21 Ιουλίου 2013,που πραγματοποιήθηκε στο beach bar «σαγιονάρα» στην ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΡΗΣ. Η παροχή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε την δεύτερη θέση στην βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Beach handball, για την τέλεια οργάνωση, αλλά και για τις παροχές μας προς τους αθλητές, διαιτητές, γραμματεία και συνοδούς της όλης διοργάνωσης.
Τον ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά και ελπίζουμε να έχουμε την στήριξή του και σε επόμενες διοργανώσεις μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΚΥΚΛΩΠΕΣ Handball, θα ήθελε με την παρούσα να ευχαριστήσει θερμά τον Πρόεδρο της Α.Π.Ο.Κ.Δ.Α του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Κύριο Σεφεριάδη Σάββα, που για μια ακόμη φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, και μας παρείχε τεράστια βοήθεια, σε ότι αφορούσε αρμοδιότητές του, στο να διοργανώσουμε με μεγάλη επιτυχία το open beach handball & το Πανελλήνιο τουρνουά beach handball, από 17 έως 21 Ιουλίου 2013,που πραγματοποιήθηκε στο beach bar «σαγιονάρα» στην ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΡΗΣ. Η παροχή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε την δεύτερη θέση στην βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Beach handball, για την τέλεια οργάνωση, αλλά και για τις παροχές μας προς τους αθλητές, διαιτητές, γραμματεία και συνοδούς της όλης διοργάνωσης.
Τον ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμη φορά και ελπίζουμε να έχουμε την στήριξή του και σε επόμενες διοργανώσεις μας.