Στον Άρη ο Νίκος Τσουμάνης

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο Άρης συμφώνησε σε όλα με τον πρώην ποδοσφαιροστή της Ξάνθης Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος θα βρίσκεται την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους. Είναι 23 ετών, αριστερός μπακ και πέρσι αγωνίστηκε σε 20 αγώνες με την φανέλα της Κέρκυρας.

Υπήρχαν δύο δρόμοι για την ενίσχυση του Άρη στην αριστερή πλευρά, όπως αναφέρει και το pressaris. Ο πρώτος ήταν να βρει έναν παίκτη κάτω των 24 ετών και ο δεύτερος να πάει στην ξένη αγορά και να καλύψει έτσι την τρίτη μεταγραφή που δικαιούται για παίκτες άνω των 24 ετών.

Τα τελευταία 24ωρα ο Γιάννης Χατζηνικολάου και οι συνεργάτες του είχαν αρχίσει να αναζητούν παίκτη από την ξένη αγορά, όμως τελικώς προέκυψε η περίπτωση του Νίκου Τσουμάνη. Ο 23χρονος παίκτης ήταν διαθέσιμος και μετά από πληροφορίες που συγκέντρωσε ο Έλληνας τεχνικός σε συνεργασία με τη διοίκηση, αποφασίστηκε να αποκτηθεί, γιατί και εμπειρία από την Σουπερλίγκα έχει και ταλαντούχος είναι και λύσεις μπορεί να προσφέρει ως αριστερό μπακ μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Ο Τσουμάνης είναι 23 ετών και πέρυσι είχε 20 συμμετοχές με την Κέρκυρα (19 βασικός). Έπαιξε 1501 λεπτά, βγήκε έξι φορές αλλαγή ενώ είχε και 4 κίτρινες κάρτες. Η Κέρκυρα τον πήρε πρόπερσι από την Ξάνθη. Στην Ξάνθη την χρονιά 2010-2011 είχε μόλις 2 συμμετοχές παίζοντας 97 λεπτά ενώ την επόμενη χρονιά μόλις μία παίζοντας 44 λεπτά και πετυχαίνοντας ένα γκολ.