Πρωτιά Καβαρατζή, Κοντοστάθη και στο 5ο North της Λάρισας!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το δίδυμο της εθνικής μας ομάδας νέων του μπιτς βόλει.

Οι Εβρίτες αθλητές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης πανηγύρισαν το βράδυ της Κυριακής την κατάκτηση του 5ου   North Area Beach Volley Circuit στον Αγιόκαμπο της Λάρισας.

Ήταν ένα δυνατό και υψηλού επιπέδου τουρνουά που συγκέντρωσε πολλά και σημαντικά ονόματα του μπιτς βόλει από την Βόρεια Ελλάδα. Τα παιδιά μας είχαν πολύ καλές εμφανίσεις και έφτασαν μετά από έναν συναρπαστικό τελικό στο πρώτο σκαλί του βάθρου, δείχνοντας ετοιμότητα για τη μεγάλη πρόκληση του Πανευρωπαϊκού της Λιθουανίας.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Καβαρατζής και Κοντοστάθης κέρδισαν τους Αγγουρά/Ακριτίδη με 2-0. Στη συνέχεια ηττήθηκαν από το ζευγάρι Νο1 του τουρνουά Μπατζιλή-Εφραιμίδη 2-0 και μπήκαν στο ταμπλό των ηττημένων. Ωστόσο, αυτό δεν τους πτόησε. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή και … αήττητη. Νίκη επί των Αυγιτίδη, Τακουρίδη με 2-0, επικράτησε στον ημιτελικό του πολύ ισχυρού δίδυμου Καββαδά, Τσακογιάννη (νο2 του ταμπλό) και ρεβάνς στον τελικό επί των Μπατζιλή-Εφραιμίδη. Οι Εβρίτες έχασαν το πρώτο σετ 22-20, στη συνέχεια ισοφάρισαν με 21-18 και επιβλήθηκαν με 15-12 στο τάι μπρέικ.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά με σημαντικά ονόματα και υψηλό επίπεδο. Αποτελούσε μια καλή πρόβα ενόψει του Πανευρωπαικού, αν και έχουμε μπροστά μας την τελική φάση του North στα Πλάγια Χαλκιδικής 3-4 Αυγούστου. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας και … συνεχίζουμε» μας είπαν ο Γιάννης και ο Γρηγόρης σε επικοινωνία του ΤhrakiSportS μαζί τους.