Βαρέθηκαν να βαράνε πέναλτι στο τουρνουά παλαιμάχων

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Κόντεψε να αλλάξει η μέρα μέχρι να αναδειχθεί νικητής στο τουρνουά παλαιμάχων της Φελώνης, αφού δεν έλεγε να αναδειχθεί νικητής στον τελικό ανάμεσα στην ομάδα Παλαιμάχων του Ελαιοχωρίου και εκείνη της Βιστωνίδας. 

Οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και κατέληξαν να βαράνε πέναλτι, προκειμένου να αναδειχθεί η νικήτρια που θα έπαιρνε από τα χέρια του Δημάρχου Αβδήρων Βασίλη Τσολακίδη το πολυπόθητο τρόπαιο. Τελικά το Ελαιοψώρι αποδείχθηκε πιο εύστοχο και νίκησε με … 8-7 τους Ξανθιώτες.

Νωρίτερα, στον μικρό τελικό, οι Παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής γνώρισαν δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στο τουρνουά, αυτή τη φορά από τους Παλαιμάχους του Ηρακλή Ν. Ζυγού με 2-3.

Μετά το τέλος των παιχνιδιών ακολούθησε η τελετή λήξης , με τον δήμαρχο Αβδήρων να μοιράζει συγχαρητήρια στην «οικοδέσποινα» του τουρνουά Βιστωνίδα για το επίπεδο οργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης ενώ παράλληλα απένειμε αναμνηστικές πλακέτες σε όλες τις ομάδες αλλά και το κύπελλο του νικητή στο Ελαιοχώρι, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του Παναγιώτη Παπαδόπουλου που δημοσίευσε το XanthiSports.