Πώς υπέγραψε ο Μάνταλος στην ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  «Χρυσό» συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που έχει αυτή τη στιγμή στην Ξάνθη προσέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον Πέτρο Μάνταλο για να υπογράψει και να πετύχει έτσι την έκπληξη που προκάλεσε την περασμένη εβδομάδα στο φίλαθλο κοινό η μεταγραφή του κομοτηναίου άσου στην ΑΕΚ. 

Σύμφωνα με τον «Τρελό του χωριού» της SportDay, ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε στην Ένωση πριν η Skoda Ξάνθη αναχωρήσει για το Μπέλφαστ και πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως παραμονές του ταξιδιού για τη Βόρεια Ιρλανδία, ο Χρήστος Πανόπουλος φώναξε στο γραφείο του τον 22χρονο άσο και του έδειξε το «κιτρινόμαυρο» συμβόλαιο. 

«Αγόρι μου, αυτό είναι. Αν θες το υπογράφεις. Χωρίς κουβέντες, μάνατζερ, αδέρφια, ξαδέρφια, θείους και παππούδες», ήταν η ατάκα του προέδρου του ακριτικού συλλόγου και ο Μάνταλος το υπέγραψε.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός χαφ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις συνολικές του αποδοχές να αγγίζουν τις 430.000 ευρώ.  Χρήματα που δεν είναι και άσχημα, αν σκεφτεί κανείς πως στην Skoda έπαιρνε 22.000 ευρώ.

Όσο για το ποσό που κέρδισε η Skoda Ξάνθη από αυτήν την μετακίνηση; Άγνωστο, αν και κάποιοι εκτιμούν ότι ίσως και να αγγίζει το μισλό εκατομμύριο ευρώ…