Τα ποσά για την δήλωση συμμετοχής στα νέα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Εκπνέει την Παρασκευή η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης και τρεις μέρες μετά εκπνέει και η αντίστοιχη προθεσμία για την Β’ Κατηγορία.

Ωστόσο για να δηλώσει συμμετοχή κάθε σωματείο, θα πρέπει να καταβάλει και ένα παράβολο διόλου ευκαταφρόνητο, ώστε να συμμετάσχει κανονικα στην κλήρωση που προγραμματίζεται για τις 18 Αυγούστου στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του XanthiSports, το ποσό που πρέπει να καταβάλει μια ομάδα στην αρμόδια αρχή ώστε να συμμετάσχει στο προσεχές πρωτάθλημα διαμορφώνεται στα 350 ευρώ για συμμετοχή μόνο στο πρωτάθλημα και στα 400 ευρώ για συμμετοχή τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα δοθεί η δυνατότητα στα σωματεία να δώσουν το ποσό αυτό σε πέντε άτοκες δόσεις, ώστε να διευκολυνθούν, με βάση και σχετική συζήτηση που έγινε στην γενική συνέλευση της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες που θα λάβουν μέρος μόνο στο πρωτάθλημα, μαζί με την προσκόμιση των απαραίτητων εγγραφών, θα δίνουν ως πρώτη δόση άμεσα το ποσό 150 ευρώ και έπειτα θα εξοφλήσουν το ποσό σε άλλες πέντε δόσεις τον Αύγουστο (50 ευρώ), τον Σεπτέμβριο (50 ευρώ), τον Οκτώβριο (50 ευρώ) και το Νοέμβριο (50 ευρώ).

Αντιστοίχως, οι ομάδες που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή σε πρωτάθλημα και κύπελλο θα μπορούν να καταβάλουν τα συνολικά 400 ευρώ ως εξής: 150 ευρώ μαζί με την προσκόμιση των απαραίτητων εγγραφών για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα-κύπελλο και από εκεί και πέρα άλλες τέσσερις δόσεις τον Αύγουστο (65 ευρώ), τον Σεμπτέμβριο (65 ευρώ), τον Οκτώβριο (60 ευρώ) και το Νοέμβριο (60 ευρώ).

Όπως προαναφέρθηκε, τα χρονικά όρια συμμετοχής είναι για την Α΄ Κατηγορία ΕΠΣ Ξάνθης έως την Παρασκευή 2/8/13 και ώρα 14:00 και για την Β΄ Κατηγορία  έως την Δευτέρα 5/8/13 και ώρα 14:00. Το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης θα ξεκινήσει το Σάββατο 07/09 και όλος ο πρώτος γύρος θα διεξάγεται Σάββατο ενώ ο δεύτερος Κυριακή, όπως συνέβη και πέρυσι. Μία ημέρα μετά θα ξεκινήσει η Β’ Κατηγορία.