Το τσάρτερ της Ξάνθης θα πετάξει και για την Λιέγη!!! Δείτε ημερομηνίες και τιμές…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Την ναύλωση τσάρτερ και για τον αγώνα στην Λιέγη με την Σταντάρ, με ανάλογο πρόγραμμα του ταξιδιού στο Μπέλφαστ αλλά ακόμα πιο χαμηλή τιμή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. 

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι προτεραιότητα να μπουν στο αεροπλάνο θα έχουν όσοι πέταξαν μαζί με την ομάδα στο παιχνίδι του Β’ Προκριματικού Γύρου του Europa League, ενώ η ανακοίνωση κάνει λόγο για… “επόμενες πτήσεις”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ταξίδι στο Βέλγιο ΔΕΝ θα είναι το τελευταίο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Skoda Ξάνθη σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει το αίσθημα των φίλων της, όπως χρηματοδότησε σε ένα μεγάλο ποσοστό το ταξίδι τους στο Μπέλφαστ, ναυλώνει charter και το ίδιο θα κάνει για το ταξίδι στη Λιέγη.
Η τιμή κατ’ άτομο θα είναι 380 € και θα περιλαμβάνει τα κάτωθι:

  1. Αναχώρηση στις 08:30 το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου και επιστροφή στις 8 Αυγούστου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
  2. Μεταφορά των φίλων μας από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο – από το ξενοδοχείο προς το γήπεδο – από το γήπεδο προς το αεροδρόμιο.
  3. Παραμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης.
  4. Το εισιτήριο του αγώνα
  5. Ένα συλλεκτικό Yearbook 2013-2014, ένα συλλεκτικό t-shirt για τις 4 χρονιές που βγήκε η ομάδα μας στο Europa Cup.
  6. Μερικές μέρες μετά το παιχνίδι, ο κάθε φίλαθλος που συμμετέχει σ’ αυτό το ταξίδι θα παραλάβει από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ένα DVD με happenings από το ταξίδι αυτό.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με πρώτα τα άτομα, τα οποία συμμετείχαν στο ταξίδι στο Μπέλφαστ.

Σε όλους αυτούς που πέταξαν μαζί μας στο Μπέλφαστ τους ευχαριστούμε που επιλέξανε να πετάξουν μαζί μας κι ελπίζουμε να τους έχουμε κοντά μας σε μία από τις επόμενες πτήσεις μας. Ελπίζουμε επίσης να έχουμε κοντά μας σε μία από τις επόμενες πτήσεις μας όλους αυτούς που πραγματικά «έχασαν» το προηγούμενό μας ταξίδι.

Με εκτίμηση,
«ο πιλότος και το πλήρωμα»

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ (τηλ: 2541024466, e-mail: office@skodaxanthifc.gr) και την κα. Χριστίνα Τσιακούλια.