Επέστρεψε Κομοτηνή ο Πανθρακικός! Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια…

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Πανθρακικός επέστρεψε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κομοτηνή από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου προετοιμάστηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες και πλέον ξεκινάει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας που περιλαμβάνει τέσσερα μέχρι στιγμής φιλικά παιχνίδια, μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στα μέσα του μήνα. 

Το συγκρότημα του Άκη Μάντζιου μετά τα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε επί Βουλγαρικού εδάφους, αποκομίζοντας ισάριθμες νίκες, πρόκειται να δώσει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος τέσσερα ακόμα φιλικά παιχνίδια ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η αρχή θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (31 Ιουλίου), όταν ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί την Βέροια στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. Η αναμέτρηση πρόκειται να ξεκινήσει στις 19:00 το απόγευμα.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου ο Πανθρακικός θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να διασταυρώσει τα ξίφη του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα τελευταίο δύο φιλικά παιχνίδια θα διεξαχθούν με τον Εθνικό Γαζώρου και Άρη στην Κομοτηνή στις 8 και 11 Αυγούστου αντίστοιχα. Το ματς με τον Άρη αναμένεται να αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για την ομάδα της Θράκης, πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος…