Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι Ξάνθης – Σταντάρ Λιέγης. Οι τιμές και σημεία προπώλησης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Δημήτρης Καλτέκης

–  Στις ίδιες τιμές με το παιχνίδι κόντρα στην Λίνφιλντ θα κυμαίνονται τα εισιτήρια του αγώνα της Ξάνθης με την Σταντάρ Λιέγης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στα Πηγάδια στις 21:30 της Πέμπτης και θα έχει απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova.

Η γενική είσοδος για τον αγώνα θα είναι στα 15 ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο θα στοιχίζει σχεδόν τα μισά, δηλαδή 8 ευρώ ενώ τα εισιτήρια για την θύρα των επισήμων θα έχουν 20 ευρώ. Φυσικά, συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας, οι κάτοχοι των οποίων προφανώς και δεν έχουν υποχρέωση να πληρώσουν για να δουν τα παιχνίδια. Στην φωτογραφία από το απόγευμα της Πέμπτης, οπαδός της Ξάνθης με το εισιτήριο στο… στόμα, πριν τον επαναληπτικό με την Λίνφιλντ στι Μπέλφαστ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη για τα εισιτήρια του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης:

Από την Δευτέρα το μεσημέρι θα τεθούν στην διάθεση του κοινού τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα της 3ης προκριματικής φάσης του Europa League μεταξύ της Skoda Ξάνθη με την Σταντάρ Λιέγης. Οι τιμές των εισιτηρίων της ερχόμενης Πέμπτης στο “Skoda Ξάνθη  Arena” είναι οι παρακάτω:
VIP / Θύρα επισήμων: 20 €
Γενική είσοδος / Υπόλοιπες Θύρες γηπέδου: 15 €
Παιδικά εισιτήρια: 8 €

Προπώληση εισιτηρίων από το περίπτερο της Κεντρικής Πλατείας και από τα γραφεία της Skoda Ξανθη στα Πηγάδια.