Επτά το πρωί η άφιξη της Ξάνθης! Ετοιμάζουν υποδοχή στην Χρυσούπολη!!!

Αποστολή στο Μπέλφαστ: Δημήτρης Καλτέκης

–  Στην Β. Ιρλανδία βρισκόταν ακόμα, περασμένες μία τοπική ώρα, τρεις τα χαράματα στην Ελλάδα, η αποστολή της Ξάνθης. Μέσα στο αεροπλάνο μεν, χωρίς αυτό να έχει απογειωθεί δε. Η παράταση είχε ως μοιραίο αποτέλεσμα να καθυστερήσει και η πτήση της επιστροφής.

Στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα στο αεροδρόμιο αλλά και στην αναμονή για να μπουν οι παίκτες στο αεροπλάνο, τα χαμόγελα περίσσευαν παρά την κούραση. Αρκετοί σέρφαραν με τα τελευταίας τεχνολογίας κινητά τους σε sites για να δουν τις αναφορές για την πρόκριση της Ξάνθης.

Πέντε λεπτά μετά τις τρεις ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ζήτησε να κλείσουν όλοι τις ηλεκτρονικές συσκευές, για να ξεκινήσει η διαδικασία της απογείωσης. Δεδομένου ότι η πτήση κρατάει περίπου τέσσερις ώρες, η προσγείωση στο αεροδρόμιο της Χρυσούπόλης αναμένεται περίπου στις επτά το πρωι. Θα έχει ξημερώσει στην Ελλάδα και θα διευκολύνει την μετακίνηση των οπαδών, που ήδη ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από την Ξάνθη για να επιφυλάξουν θερμή υποδοχή στους παίκτες, όπως έγινε γνωστό εδώ, στο Μπέλφαστ…