Αρχηγός ο Τόρο στην φιλική νίκη της Ρόμα επί του Αρη

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Υπό τα βλέμματα αρκετών μελών της οικογένειάς του, που βρέθηκαν στις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης για να δουν τον Βασίλη Τοροσίδη που βρέθηκε για ελάχιστες ώρες στην Θεσσαλονίκη και επιστρέφει αμέσως στην Ρώμη, ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε ως αρχηγός της Ρόμα στο φιλικό με τον Αρη.

Η μεγάλη ιταλική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ουντότζι στο 18ο λεπτό, αλλά ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και με δύο τέρματα στο 70′ του Οσβάλντο και στο 80′ του Μπράντλεϊ, όταν πλέον δεν βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο ο Τόρο.

Ο Θρακιώτης ξεκίνησε ως βασικός και μάλιστα… αρχηγός στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι να μπει ο Τότι. Αντικαταστάθηκε με ένα κύμα αλλαγών λίγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα, αλλά δεν υπήρχε και πολύς χρόνος για επιπλέον δηλώσεις στο ThrakiSportS, που βρέθηκε για χάρη του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε πως έγινε ένα καλό παιχνίδι για την Ρόμα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Άρης, ενώ συμπλήρωσε πως «είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να γυρνάω στη χώρα μου. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα, ελπίζω ο κόσμος να απόλαυσε». 

Στην συνέχεια, σε σύντομη συνομιλία με το ThrakiSportS, η συζήτηση περιστράφηκε στην… Ξάνθη και στην κίνησή του να πανηγυρίσει την ιστορική πρόκρισή της στο Europa League, αλλά πριν προλάβουν να ανταλλαγούν δυο κουβέντες και με δεδομένο ότι είχε ήδη καθυστερήσει με την συνέντευξη Τύπου, ο Τόρο ειδοποιήθηκε να επιβιβαστεί στο πούλμαν. Η Ρόμα, που ήρθε το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, επιστρέφει με μεταμεσονύκτια πτήση πίσω στην Ρώμη….