Τα επόμενα φιλικά παιχνίδια του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Αν και στο τέλος της εβδομάδας ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανθρακικού στο Μπάνσκο και επιστρέφει η αποστολή στην Κομοτηνή και ενώ είχε ανακοινωθεί ότι καταβάλλονταν να προσπάθειες να κλειστεί ένα τρίτο φιλικό παιχνίδι επί βουλγαρικού εδάφους την Παρασκευή (26/7), κάτι τέτοιο δεν ανακοινώθηκε ακόμα.

Αντιθέτως, από την ΠΑΕ Πανθρακικός προχώρησαν σε ανακοίνωση που επιβεβαίωσε ότι η πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα θα είναι το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και ότι θα διεξαχθούν άλλοι δύο αγώνες νωρίτερα με την Βέροια και τον Εθνικό Γαζώρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή 2 φιλικών αγώνων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής. Συγκεκριμένα στις 8 Αυγούστου ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Γαζώρου ενώ στις 11 Αυγούστου θα υποδεχτεί τον Άρη. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή Αυγούστου και ώρα 19:15 απέναντι στον Λεβαδειακό. Επίσης υπάρχει συμφωνία με την Βέροια για φιλικό παιχνίδι στην Κομοτηνή στις 30 ή 31 Ιουλίου στην Κομοτηνή».