Θρακιώτικο…πακέτο στο Βόλο!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Στην απόκτηση δύο πρώην ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο λόγος για τον αμυντικό Χρήστο Μελίσση (μέτρησε 7 συμμετοχές με την ομάδα της Κομοτηνής) και τον μέσο Σέρχιο Πόνσε (αγωνίστηκε δύο φορές στην Κομοτηνή, 25 συμμετοχές-2 γκολ, 2008-09 και 11 συμμετοχές τη χρονιά 2011-12), που υπέγραψαν αμφότεροι διετές συμβόλαιο συνεργασίας και πήραν μέρος στην πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Αναλυτικά, στις ανακοινώσεις των «ερυθρόλευκων» αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου αμυντικού Χρήστου Μελίσση, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων».
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου Αργεντίνου μέσου Σέρχιο Ντανιέλ Πόνσε, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας».

Λίγη ώρα μετά την μεταγραφή του, ο Χρήστος Μελίσσης μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και έδωσε το σύνθημα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. «Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακό Βόλου. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους διοικούντες την ομάδα όσο και τον προπονητή κ. Βαζάκα που πίστεψαν σε εμένα και να είναι σίγουροι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να τους ανταμείψω για την εμπιστοσύνη τους. Ο στόχος μας τη φετινή περίοδο είναι ένας και μοναδικός, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα και είμαι πεπεισμένος ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα τον πετύχουμε», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Πόνσε, υποστήριξε: «Η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί μία σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου, διότι ήρθα σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους και είμαι σίγουρος ότι θα τους επιτύχουμε και θα κερδίσουμε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».