Στα Δίκελλα οι τελικοί Κ19 για τους Θρακιώτες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2013 Κ 19 (Νέων – Νεανίδων που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1995) για την Α’ περιφέρεια Θράκης, Ανατολικής Μακεδονίας, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Ιουλίου 2013, στην παραλία του Beach Bar Bousoulas στα Δίκελλα της Αλεξανδρούπολης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ και των Κανονισμών της Διοργάνωσης.

 Οι αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο τουρνουά και των δύο κατηγοριών, είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26/7/2013 και ώρα 08.30.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι και όσες ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται. (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2012-2013), και δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 08.00 της 26/7/2013, είτε 1. Ιδιοχείρως στα γραφεία της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ, 2. Με fax (2551034030) ή 3. Mε e-mail: epesthr1@otenet.gr ή kreoyzhshlias@hotmail.com

Επίσης να προσκομίσουν συμπληρώνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά καθορίζονται από την γενική προκήρυξη της ΕΟΠΕ, έως την έναρξη της τεχνικής σύσκεψης του τουρνουά, μία ώρα πριν την έναρξη των αγώνων και καταβάλουν παράβολο συμμετοχής.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες θα πάρουν μέρος εκπροσωπώντας την Α’ Περιφέρεια στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί 3 – 4 / 8 στην Αθήνα στο Allou Fun Park.

Για την συμμετοχή ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Υπεύθυνο της Διοργάνωσης Ηλία Κρεούζη (τηλ:6932385515) ή στα γραφεία της Ένωσης.

Όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά μπορείτε να «κατεβάσετε» από το site της Ε.Ο.ΠΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here