Σκόραρε ο… φορ Ντίνας στη φιλική ισοπαλία του Παναθηναϊκού!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Θανάσης Ντίνας στη φιλική ισοπαλία των πρασίνων με την τουρκική Ελάζιγκσπορ με το εντυπωσιακό 4-4.

Ο νεαρός άσος χρησιμοποιήθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου βασικός στην κορυφή της επίθεσης (αντικαταστάθηκε στο 46’ από τον Γιαννιτσάνη), σημειώνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του, σερβίροντας το πρώτο, ενώ είχε συμμετοχή και στην καλή ευκαιρία του Σταματάκη στο 21’.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 7ο λεπτό ο Ντίνας εκμεταλλευόμενος την ταχύτητά του βγήκε τετ-α-τετ πασάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Κουσίδη, ο οποίος άνοιξε το σκορ για το τριφύλλι. Δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά του να χριστεί σκόρερ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι διπλασιάζοντας τα τέρματα για τον Παναθηναϊκό. Στο 21’ μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια πάσαρε στον Σταματάκη, του οποίου το σουτ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Για ακόμη μια φορά ο Θρακιώτης μεσοεπιθετικός έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση για την ομάδα του Παναθηναϊκού και να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις μια θέση στη βασική ενδεκάδα. Το γεγονός μάλιστα ότι ο τεχνικός του τριφυλλιού δίνει πολλές ευκαιρίες σε νέα παιδιά αποτελεί ένα ακόμη συν για την καθιέρωσή του.