Πώς μπορεί να χαλάσει το deal για την μεταγραφή του Μάνταλου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Μπορεί ο Πέτρος Μάνταλος αποφάσισε να συνεχίσει από του χρόνου την καριέρα του στην ΑΕΚ, μετά την συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά υπάρχει και ένα ενδεχόμενο ο μεσοεπιθετικός της θρακιώτικης ομάδας να μην πάει του χρόνου στους κιτρινόμαυρους.

Η προϋπόθεση για να ενεργοποιηθεί το deal είναι οι «κιτρινόμαυροι» ανέβουν κατηγορία και να παίξουν στην Football League, δηλαδή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα. Σε διαφορετική περίπτωση το deal χαλάει, καθώς ο θρακιώτης παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί σε ερασιτεχνική κατηγορία, όπως θεωρείται (και είναι) η Γ’ Εθνική!

Ωστόσο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε από χθες στην επίσημη ιστοσελίδα της το deal αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τη Skoda Ξάνθη να εντάξει στο δυναμικό της από την περίοδο 2014-15 τον ποδοσφαιριστή της τελευταίας Πέτρο Μάνταλο».

Σύμφωνα με τα αθηναϊκά ρεπορτάζ, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από τον παίκτη να πάει από τη φετινή σεζόν στην Ενωση, ωστόσο, ο Μάνταλος προτίμησε να αγωνιστεί για άλλη μια χρονιά στην Super League και να μην «χαντακωθεί» στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Οσον αφορά στο ποσό της μεταγραφής, δεν έγινε γνωστό. Κι αν συνυπολογίσουμε ότι αποτελεί πάγια τακτική του Πανόπουλου να μην βγάζει το παραμικρό νούμερο προς τα έξω, δεν θα μάθουμε ποτέ…