Πέντε Εβρίτες στις Εθνικές Oμάδες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Πέντε αθλητές από τις ομάδες του Έβρου, είτε με καταγωγή από το νομό της Θράκης, προετοιμάζονται σκληρά υπό τις οδηγίες του Δρίκου στην Πτολεμαίδα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων.

Έχοντας δύο γκρουπ αθλητών στα χέρια του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός συνεχίζει το έργο του όπου μετά το τέλος της συγκεντρωτικής αγοριών, ακολούθησε μία αρχική επιλογή 17 αθλητών, οι οποίοι θα προπονούνται ως και τις 29/7 παράλληλα με τους 14 αθλητές της Εθνικής Παίδων που σε λίγες ημέρες θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Βαλκανικό Εφήβων (30/7-3/8, Κλάντοβο).

Στις προπονήσεις συμμετέχουν για την Εθνική Παίδων ο πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ο κεντρικός του Έβρου Σουφλίου  Βασίλης Μούχλιας, καθώς και (όπως γνωστοποιεί το blog της Λέσχης Πετοσφαίρισης), ο πασαδόρος του Ηρακλή Ηλίας Θεοδόσης, ο οποίος έχει καταγωγή από το Μαϊστρο Αλεξανδρούπολης (ο πατέρας του είναι γέννημα θρέμμα του Μαΐστρου ενώ ο παππούς και η γιαγιά του ζουν μόνιμα στον οικισμό).

Παράλληλα, στις 17 αρχικές επιλογές του κ. Δρίκου, έπειτα από τη Συγκεντρωτική της Πτολεμαΐδας, συνεχίζουν και δυο αθλητές του Εθνικού, Σωκράτης Χαραλαμπίδης και Παρασκευάς Τσέλιος.