Διπλή αποστολή στο Μπέλφαστ! Τo ThrakiSportS πετά με την Ξάνθη και θα φέρει την πρόκριση…

Αναχωρεί λίγο πριν τις δέκα το πρωί από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης με πτήση τσάρτερ για το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας η αποστολή της Skoda Ξάνθη και μαζί της θα βρίσκεται και το ThrakiSportS, που βρίσκεται ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ σε όλες τις ομάδες της Θράκης και όλα τα (μικρά και) μεγάλα αθλητικά γεγονότα που αφορούν την περιοχή μας, με διπλή μάλιστα αποστολή.

Ο φωτογράφος του ThrakiSportS και του Thraki Photo Agency Μπάμπης Κυπριανίδης και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καλτέκης, αθλητικός συντάκτης της εφημερίδας “Εμπρός” της Ξάνθης που αποτελεί συνεργάτη του ThrakiSportS πετούν μαζί με την αποστολή και θα σας μεταφέρουν τις επόμενες 48 ώρες όλα όσα θα συμβούν στο Μπέλφαστ, εκεί όπου η Skoda Ξάνθη δίνει το βράδυ της Πέμπτης τον επαναληπτικό αγώνα με την Λίνφιλντ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Για δύο ημέρες το ThrakiSportS μετακομίζει στο Μπέλφαστ και οι απεσταλμένοι του θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλον τον παλμό από την Βόρεια Ιρλανδία, σα να ήσταστε εκεί. Το ταξίδι στην πτήση, την άφιξη στο ξενοδοχείο, την συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Τετάρτης, την προπόνηση της ομάδας την παραμονή του αγώνα, τιε βόλτες των οπαδών από την Ξάνθη που ακολουθούν την ομάδα στους δρόμους του Μπέλφαστ και φυσικά τις παρουσίες των επωνύμων εκεί. Η κορύδωση θα έρθει το βράδυ της Πέμπτης με την live μετάδοση του αγώνα μέσα από το Windsor Park.

Το ThrakiSportS είναι κοντά σε αυτήν την ευρωπαϊκή περιπέτεια της Ξάνθης, όπως είναι κοντά σε ΟΛΕΣ τις ομάδες της ΘΡΑΚΗΣ και ΟΛΟΥΣ τους αθλητές της περιοχής μας. Μείνετε συντονισμένοι για live ενημέρωση από το Μπέλφαστ, ώστε να μαθαίνεται πρώτοι, άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα από τους δύο μας απεσταλμένους όλα τα τελευταία νέα…. Με την ευχή φυσικά, τα ξημερώματα της Παρασκευής να επιστρέψουν έχοντας φέρει μαζί τους στην Ελλάδα και την πολυπόθητη νίκη – πρόκριση…