Οι επόμενες ώρες για τους παίκτες της Ξάνθης, μετά την άφιξη στο Μπέλφαστ

Μεταδίδει από το Μπέλφαστ ο Δημήτρης Καλτέκης

–  Όπως ανέφερε και νωρίτερα το ThrakiSportS, περίπου στις 12:30 (ώρα Βορείου Ιρλανδίας, 14:30 ώρα Ελλάδος) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μπέλφαστ “Τζορτζ Μπεστ” το τσάρτερ με την αποστολή της Skoda Ξάνθη.

Αμέσως μετά οι παίκτες επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο και μεταφέρθηκαν στο ξενοδοχείο όπου θα ξεκουραστούν μερικές ώρες και λίγο μετά τις 18:15 τοπική ώρα (20:15 ώρα Ελλάδος) θα αναχωρήσουν για την καθιερωμένη προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 το απόγευμα τοπική ώρα (21:30 στην Ελλάδα), δηλαδή την ώρα περίπου της έναρξης του αγώνα της Πέμπτης και μάλλον με τις ίδιες καιρικές συνθήκες σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία.

Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου που θα έχουν και την συμπαράσταση 50 περίπου φιλάθλων τους που ταξίδεψαν από την Ξάνθη, θα προσπαθήσουν να “γυρίσουν” το 0-1 του πρώτου αγώνα που είχε γίνει στο Skoda Ξάνθη Arena και να προκριθούν στην επόμενη φάση, για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ιστορία τους.

Πιο πριν, στις 19:00 (ώρα Β. Ιρλανδίας) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας Νίκου Καραγεωργίου ενώ νωρίτερα θα γίνουν η προπόνηση της Λίνφιλντ αλλά και η συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων της βορειοϊρλανδικής ομάδας.