Μεταγραφική βόμβα! Ο Πέτρος Μάνταλος στην ΑΕΚ!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Κάτω από απόλυτη μυστικότητα η ΑΕΚ ζήτησε τον Πέτρο Μάνταλο και ήρθε σε συμφωνία με την Sκoda Ξάνθη για την απόκτηση του 22χρονου διεθνή θρακιώτη μέσου, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Ένωση και ενώ όλα συνηγορούσαν ότι ο κομοτηναίος παίκτης βρίσκονταν κοντά στον Ολυμπιακό. 

Πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως ο παίκτης ήταν στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού αλλά και του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων. Είναι φανερό ότι με συνοπτικές διαδικασίες ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο και η ΑΕΚ απέκτησε ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα για τον χώρο του κέντρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τη Skoda Ξάνθης να εντάξει στο δυναμικό της από την περίοδο 2014-2015 τον ποδοσφαιριστή της τελευταίας Πέτρο Μάνταλο”

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, γεννημένος στις 31/08/1991 στην Κομοτηνή, ο Πέτρος Μάνταλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Από την περίοδο 2009-2010 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και είχε μια συμμετοχή. Την δεύτερη σεζόν αγωνίστηκε 4 φορές σε ηλικία 19 ετών και το 2011-2012 στα 20 του πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με 2 γκολ. Η καθιέρωση στην Ξάνθη ήρθε την σεζόν που μας πέρασε όπου αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της ακριτικής ομάδας. Συνολικά 32 συμμετοχές με 5 γκολ (4συμ/1 γκολ στο κύπελλο) με 4 ασίστ στην Superleague.

Διακρίνεται για το δυναμισμό του, την καλή τεχνική κατάρτισή του και το εγκεφαλικό παιχνίδι του καθώς λαμβάνει σωστά καίριες αποφάσεις την ώρα του αγώνα.ην προσπάθεια που θα κάνει του χρόνου στην Football League για την άνοδο στην Superleague.