H έκπληξη του Ουζουνίδη για τη μεταγραφή του Μάνταλου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Έκπληκτος εμφανίστηκε για τη μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου στην ΑΕΚ ο Αλεξανδρουπολίτης, πρώην προπονητής της Ξάνθης και νυν του Πλατανιά Μαρίνος Ουζουνίδης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Για μένα η μεταγραφή Μάνταλου στην ΑΕΚ είναι τεράστια έκπληξη, μας άφησε άφωνους τόσο ο κύριος Πανόπουλος όσο και ο κύριος Μελισσανίδης”.

O Εβρίτης προπονητής, που γνωρίζει τον Μάνταλο από την εποχή που ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν στις ακαδημίες της Ξάνθης, εκθείασε τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες λέγοντας: “Για μένα η ΑΕΚ έκανε μία σπουδαία μεταγραφή, ο Πέτρος έχει όλα τα προσόντα για να αγωνιστεί σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Αιφνιδιάστηκα μ’ αυτή τη μεταγραφή. Ξαναλέω η ΑΕΚ έκανε μία σπουδαία μεταγραφή. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δουλέψει πολύ, έχει εξελιχθεί. Είναι ένας χαφ με ποιότητα και μυαλό. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα, ξέρει πόσο τον εκτιμώ”.

O Μαρίνος Oυζουνίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra, επιβεβαίωσε επίσης έμμεσα τον ρόλο του συνέταιρου του Πανόπουλου στη «Βιαμάρ» και χορηγού ως Lancia της ΑΕΚ, Γιάννη Συγγελίδη: “Ναι, ξέρω την σχέση των δυο ανδρών, ενδεχομένως ή πιθανώς να έπαιξε το ρόλο του”.