Θέλει Φωτάκη η Ξάνθη; Περίεργα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας “Γάτα” ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση με τη μεταγραφή του διεθνούς μέσου Γιώργου Φωτάκη!

Το δημοσίευμα προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση δεδομένου ότι όσον αφορά την απόκτηση του Φωτάκη, η Ξάνθη μόλις χθες ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ντε Γκούζμαν που αγωνίζεται στην ίδια θέση και ο Καραγεωργίου χρειάζεται μόνο παίκτη που να παίζει στα πλάγια και όχι στον άξονα.

Εντύπωση όμως προκαλεί και άλλο ένα δημοσίευμα, επίσης πρωτοσέλιδο στην ίδια εφημερίδα, σύμφωνα με το οποίο χάλασε η μεταγραφή του Καρέλη, ο οποίος δείχνει να καταλήγει στον Παναθηναϊκό, επειδή έχασε το κινητό του ο Γιάννης Παπαδημητρίου!

Βέβαια, από πουθενά δεν προκύπτει ενδιαφέρον της Ξάνθης για τον συγκεκριμένο παίκτη, ωστόσο εντύπωση προκαλούν οι πικάντικες λεπτομέρειες που αναφέρονται στο δημοσίευμα, όπου τονίζεται ότι τον παίκτη ήθελε ο προπονητής της Ξάνθης Νίκος Καραγεωργίου.

Σε κάθε περίπτωση, θα φανεί από τις εξελίξεις αν έχουν βάση όσα αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο της  «Γάτας» με τις δυο βόμβες μεγατόνων που ρίχνει, η αν ειναι ένα απλό… «νιαούρισμα» από την συγκεκριμένη εφημερίδα…