Και άλλη μεταγραφή από τον ΓΑΣ στην ΑΕ Κομοτηνής!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Το μπασκετικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Σκέμπη, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση «2» (Shooting Guard).

Ο Γιώργος Σκεμπής αγωνίστηκε την αγωνιστική περίοδο 2007-2008 στο Ρέθυμνο Aegean (Α1) ενώ την ίδια σεζόν κατέκτησε την δεύτερη θέση με την μεικτή Κρήτης σε τουρνουά στην Κορσική με τις μεικτές νησιών του κόσμου.

Την σεζόν 2008-09 πήρε μεταγραφή στην Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα μπάσκετ του Χολαργού στην Α΄ ΕΣΚΑ, όπου και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ενώ με το σχολείο του (1ο Λύκειο Βύρωνα) κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα υπό των οδηγιών του κ. Νίκου Καραγιάννη.

Την σεζόν 2009-10 επέστρεψε στο Ρέθυμνο, συνεχίζοντας στο Ρέθυμνο Aegean, έχοντας συμμετοχή σε 16 παιχνίδια στην Α2. Το 2010 πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αγωνίστηκε για 3 αγωνιστικές περιόδους με την φανέλα του ΓΑΣ Κομοτηνή.

Το 2013 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο τουρνουά που διεξήχθη στην Κοζάνη, υπό των οδηγιών του κ. Αλέκου Καρυπίδη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίχτης της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής τόνισε: «Δεν μου αρέσουν τα λόγια, προτιμώ ότι είναι να δείχνω, να γίνεται στο παρκέ. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της ομάδας κ.Παπουή για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και πιστεύω πως με την δύναμη της ομαδικής δουλειάς θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».