Υπέγραψε, αλλά… φεύγει ο Βρονταράς

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Σπύρος Βρονταράς, μολονότι μέσα στον Ιούνιο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Πανθρακικό, είναι πιθανόν να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τις τελευταίες της κινήσεις στο θέμα των γκολκίπερ.

Ο Άκης Μάντζιος είχε δηλώσει ότι σκοπός της ομάδας της Κομοτηνής είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και στο πλαίσιο αυτό είχε ανανεωθεί το συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα. Ωστόσο, τα πλάνα για την περίπτωσή του δείχνουν να αλλάζουν, όπως επισημαίνουν εύστοχα και ορισμένα αθηναϊκά δημοσιεύματα.

Ως γνωστόν, την περασμένη εβδομάδα ο Πανθρακικός προχώρησε τελικά στην απόκτηση του Ντίνο Σέρεμετ, ο οποίος μάλιστα ήδη βρίσκεται στο Μπάνσκο και προετοιμάζεται με την ομάδα. Δεδομένου ότι έχει και τον Δημήτρη Κουτσόπουλο αλλά και τον νεαρό Γιώργο Αθανασιάδη, όλα δείχνουν ότι κατά τα φαινόμενα ο Βρονταράς δεν «χωράει» στο ρόστερ.

Τέσσερις τερματοφύλακες είναι μάλλον πολυτέλεια για μια ομάδα, οπότε αν βρεθεί ομάδα που να τον ζητήσει, ο Πανθρακικός όχι μόνο δεν θα σταθεί εμπόδιο αλλά θα βοηθήσει στην μετακίνηση…