Συνεργασία του Πανθρακικού με τον Έβρο Σουφλίου

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Συνεχίζει η καλή σχέση που έχει αναπτύξει η διοίκηση του Έβρου Σουφλίου με τον Πανθρακικό. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, παίκτης των εβριτών με μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τους Κομοτηναίος είναι και επίσημα ο ταλαντούχος αριστεροπόδαρος εξτρέμ χαφ Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής προέρχεται από την Κ20 (ΤΕΠ) του Πανθρακικού. Όπως επισημαίνουν άνθρωποι του Έβρου Σουφλίου, με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ομάδα επενδύει στα νέα ανερχόμενα ταλέντα από ολόκληρη την Θράκη.

Ο Γ. Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1996 και κατάγεται από την Ορεστιάδα. Στην ηλικία 10 χρονών, εγγράφεται στις ακαδημίες του Ορέστη και το ταλέντο του δεν άργησε να φανεί, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται και στην Μικτή Έβρου από την ηλικία των μόλις 13 χρονών.

Την τελευταία του χρονιά μάλιστα στο πρωτάθλημα των Μικτών Ομάδων, κατάφερε και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ σε όλους τους ομίλους. Εκείνη την χρονιά και σε παιχνίδι με την Μικτή Καβάλας τον εντόπισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και χώρις να χάσουν χρόνο, τον κάλεσαν για δοκιμή και αφού τους έπεισε, έγινε μέλος του ΠΑΟ για δύο χρόνια, από όπου μετά πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Πανθρακικού.