Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός! Οι δέκα νικητές που από Τετάρτη θα είναι στον Άρδα! Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα…

Ολοκληρώθηκε και η τρίτη φάση του διαγωνισμού του ThrakiSportS για ακόμα τέσσερα διπλά πενθήμερα free pass για την 19η Συνάντηση Νέων του Άρδα, που δίνουν την δυνατότητα στους τυχερούς να έχουν δωρεάν διαμονή και παρακολούθηση των συναυλιών και των λοιπών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν δίπλα στο ποτάμι από την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου ως και την Κυριακή 29 του μήνα  (κάτι που όποιος θελήσει να κάνει θα πρέπει να πληρώσει 35 ευρώ έκαστος, δηλαδή 70 ευρώ τα δύο άτομα).

Οι τελευταίοι τέσσερις νικητές που κερδίζουν από ένα διπλό free pass είναι οι:

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος
Χρυσοβαλάντης Ελευθερίου
Αγγελος Ζηκίδης
Αναστασία Βοσκανίδου

Τα προηγούμενα έξι διπλά free pass έχουν κερδίσει κατόπιν κλήρωσης οι: 

Δημήτρης Κωστούλας
Γιάννης Μπαϊράμης
Κωνσταντίνα Ευθυμίου
Παναγιώτης Πεζικίδης
Μαρία – Χρυσοβαλάντη Κυριακοπούλου
Ιμπραχήμ Σαδίκ Ισμαήλ

Όσοι στείλατε συμμετοχή στην κλήρωση και δεν κερδίσατε τώρα, μην απογοητεύεστε. Τις επόμενες μέρες, κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ Άρδα, θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις για τους αναγνώστες του ThrakiSportS που θα θελήσουν να βρεθούν στις συναυλίες και τις λοιπές πολιτιστικές αλλά και αθλητικές εκδηλώσεις. το πρωί της Τρίτης θα γίνει η διασταύρωση των παραπάνω ονομάτων με το αν έχουν κάνει like στην σελίδα του ThrakiSportS στο facebook και ακολούθως όλοι οι νικητές μέχρι το απόγευμα θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τον τρόπο που θα παραλάβουν τα free pass που κέρδισαν, στην είσοδο του Φεστιβάλ, έχοντας απαραιτήτως μαζί τις αστυνομικές τους ταυτότητες. 

Το ThrakiSportS είναι υπερήφανος χορηγός της φετινής Συνάντησης Νέων στον Άρδα και ως τέτοιος έδωσε την δυνατότητα σε είκοσι συνολικά αναγνώστες του να βρεθούν δωρεάν όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ, ένα δώρο συνολικής αξίας 700 ευρώ. Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας και υπενθυμίζουμε: όσοι δεν τα καταφέρουν δεν θα πρέπει να απογοητεύονται, γιατί το ThrakiSportS ως χορηγός επικοινωνίας των φετινών εκδηλώσεων του Άρδα θα δίνει εισιτήρια και κατά την διάρκεια του προγράμματος των φετινών εκδηλώσεων, όχι πλέον όμως για πενθήμερη δωρεάν παρουσία αλλά για κάθε μέρα ξεχωριστά.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ 19ΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΔΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…