H πρώτη μέρα του Σταθάκη στην ΑΕΚ

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Τις πρώτες δύο προπονήσεις του με τη φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε τηΔευτέρα (22/07) ο Αλεξανδρουπολίτης αμυντικός Σταύρος Σταθάκης στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας της Ένωσης για τη νέα σεζόν, που θα τη βρει στη Γ’ Εθνική.

Το πρωί στις 08:00 έγινε η πρώτη προπόνηση των και το απόγευμα, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στις 18:00 η πρώτη ανοιχτή προπόνηση στα Σπάτα, παρουσία 1.500 οπαδών της ΑΕΚ, που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ο Σταύρος Σταθάκης, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου εμφανίστηκαν ενθουσιασμένοι από την δυναμική παρουσία του κόσμου, το χειροκρότημα του οποίου ανταπέδωσαν μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο 26χρονος Εβρίτης είναι μαζί με τον Τσούπρο οι μοναδικοί κεντρικοί αμυντικοί στο ρόστερ με την ΑΕΚ να αναζητά εναγωνίως ακόμη μια αξιόπιστη λύση. Σε κάθε όμως περίπτωση διεκδικεί σοβαρές πιθανότητες για να κερδίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα.

Όσο για το πρόγραμμα που θα ακολουθούν στο εξής ο Σταθάκης και οι συμπαίκτες της Ένωσης, την Τρίτη (23/07) θα κάνουν διπλή προπόνηση τόσο το πρωί (08:00), όσο και το απόγευμα (18:30) στα Σπάτα, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη το πρωί οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε δύο γκρουπ θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και το απόγευμα (18.30) πάλι σε δύο γκρουπ θα προπονηθούν στα Σπάτα. Από την Παρασκευή (26/07), οι πρωινές προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων» θα γίνονται στο Golf Γλυφάδας.