Πρωταθλητές! Στην κορυφή της Ελλάδας Καβαρατζής και Κοντοστάθης!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία κάτω των 23 ετών (αν και είναι ακόμα πολύ νεώτεροι) αναδείχθηκαν οι εβρίτες Γιάννης Καβαρατζής και Γρηγόρης Κοντοστάθης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ Κάτω των 23 ετών που φιλοξενήθηκε στο Allou Fun Park στην Αθήνα.

Το δίδυμο από την Αλεξανδρούπολη νίκησε στον μεγάλο τελικό τους Κ. Γούρμο και Κ. Τσαγγαλίδη με 3-1 σετ. Μπήκαν κάπως νωθρά στο παιχνίδι (που ξεκίνησε μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη του έναρξη, καθώς ολοκληρώθηκαν νωρίτερα οι προηγούμενοι αγώνες) και έχασαν το πρώτο σετ με 8-11.

Στην συνέχεια όμως ανέβασαν απόδοση και δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτηδσης από τους αντιπάλους τους, κερδίζοντας και τα τρία επόμενα σετ με 11-6, 11-9 και 11-5. Πανηγύρισαν έτσι για πρώτη φορά τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς τις προηγούμενες χρονιές διάφορες αναποδιές δεν τους επέτρεπαν, αν και αποτελούν το δίδυμο της Εθνικής Ομάδας που τερμάτισε ένατο στον κόσμο πέρυσι στο Παγκόσμιο Εφήβων, να ανέβει στην κορυφή της Ελλάδας.

Η φωτογραφία είναι λίγο μετά την απονομή. Ακολουθεί σε επόμενες αναρτήσεις αναλυτικό ρεπορτάζ με δηλώσεις των πρωταγωνιστών και πλούσιο φωτορεπορτάζ…