Από την Ξάνθη στην… Ίντερ ο Παύλος Γκότσης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Στην προετοιμασία της Ίντερ βρίσκεται ο μέχρι πρότινος γυμναστής της Ξάνθης Παύλος Γκότσης, που θα βρεθεί στο πλευρό του πολύ καλού του φίλου Τζιουζέπε Ποντρέλι.

Στην κωμόπολη του Πίντσολο, περίπου 70 χιλιόμετρα έξω από το Τρέντο, οι «νερατζούρι» πραγματοποιούν για 3η σερί χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οι προπονήσεις θα διαρκέσουν από τις 9 μέχρι τις 24 Ιουλίου και θα είναι άκρως εντατικές, όπως συνηθίζει ο αναμορφωτής της Νάπολι Βάλτερ Ματσάρι, μιας ομάδας που στηρίχθηκε αρκετά στην άρτια φυσική κατάσταση των παικτών της.

Μαζί με τον 51χρονο προπονητή θα βρίσκεται το προπονητικό επιτελείο του, καθώς και ένας Έλληνας, όπως αποκαλύπτει το Contra που μάλιστα έχει επιλέξει να εμφανίζει ως μία από τις κύριες ειδήσεις του αυτήν την πληροφορία. Ο λόγος για τον επί τρία χρόνια γυμναστή της Ξάνθης, Παύλο Γκότση.

Η φιλία που τον συνδέει με τον γυμναστή του ιταλικού συλλόγου, Τζιουζέπε Ποντρέλι, έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι. Ο «mago nei muscoli», «μάγος των μυών» όπως τον αποκάλεσαν οι «New York Times» διότι η ομάδα δεν είχε μυικούς τραυματισμούς τα τελευταία 4 χρόνια, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση και τις αντοχές ποδοσφαιριστών προχωρημένης ηλικίας, όπως η πλειοψηφία των παικτών της Ίντερ.

Δίπλα του για αυτό το διάστημα των 2 εβδομάδων θα βρίσκεται και ο Έλληνας γυμναστής, ο πρώην γυμναστής της Ξάνθης με την γνωστή και άκρως επιτυχημένη θητεία στα Πηγάδια, μαθαίνοντας τα μυστικά του Ιταλού συναδέλφου του…