Κλείνει διεθνή αριστερό χαφ η Ξάνθη! Βρίσκεται ήδη στην πόλη….

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Μία ακόμα μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρώσει σύντομα η Skoda Ξάνθη, ίσως και εντός των επομένων ωρών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση διεθνούς χαφ-εξτρέμ.

Όπως προκύπτει από όσα αναφέρουν αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, οι Θρακιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές με έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sentra 103,3, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης (εφόσον δεν στραβώσει κάτι στο τέλος) βρίσκεται ήδη στην πόλη.

Το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει ακόμα ωστόσο οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά ώστε να συμφωνήσουν και μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα, αφού μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα θα έχει κλείσει. 

Κατά συνέπεια, ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος έχει δει την ομάδα του ήδη να αγωνίζεται σε επίσημο ματς, είναι πιθανόν να έχει στη διάθεσή του σύντομα τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Όχι βέβαια για την ρεβάνες με την Λίνφιλντ, αλλά ενδεχομένως για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης του Europa League, εφόσον η Ξάνθη προκριθεί…