Ασημένια η σκυτάλη των κοριτσιών της Ολυμπιάδας Κομοτηνής!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών Γυναικών στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για την Ολυμπιάδα Κομοτηνής, αφού η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400 των γυναικών κατάφερε όχι απλά να διατηρήσει τα κεκτημένα ανεβαίνοντας στο βάθρο, αλλά να κερδίσει και μια θέση σε σχέση με πέρυσι.

Οι Θεοδοσία Νακοπούλου, Βούλα Μπαμπάτσου, Γιάννα Γιόβα και Έφη Γαβαλά έτρεξαν την απόσταση σε χρόνο 3.58.88″ και βελτίωσαν κατά μία θέση την επιτυχία που είχαν πετύχει και στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όταν είχαν κατακτήσει όμως το χάλκινο μετάλλιο. Μπροστά από την ομάδα της Θράκης βρέθηκε μόνο ο Πίνδαρος Θηβών με την Χριστίνα Χαντζή-Νεάγκ, το μεγάλο όνομα του αγωνίστματος δηλαδή, να είναι στην τελευταία αλλαγή και να κερδίζει τερματίζοντας σε 3.48.85, ενώ τρίτος ήταν ο ΓΣ Γλυφάδας με 3.54.23.

Με το μετάλλιο αυτό η Ολυμπιάδα Κομοτηνής έφτασε τα τέσσερα στην διοργάνωση. Ενα χρυσό με τον Κώστα Μπανιώτη στο ύψος, ένα ασημένιο με την σκυτάλη 4Χ400 γυναικών και δυο χάλκινα με τον Μανώλη Κουτσουκλάκη στα 100 μέτρα ανδρών και την Έφη Γαβαλά στα 400 μέτρα γυναικών.

Με τέτοιες επιδόσεις αλλά και τα καλά πλασαρίσματα των υπολοίπων αθλητών, η Ολυμπιάδα Κομοτηνής τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στις γυναίκες και στην έκτη στους άνδρες, συγκομιδή που την κατατάσει για ακόμα μια χρονιά μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας στον κλασικό αθλητισμό.