Συμπληρώθηκε το ταμπλό, αρχίζει η δράση στα Δίκελλα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Συμπληρώθηκε το κυρίως ταμπλό σε Άνδρες και Γυναίκες στο Open (μετρούν οι μισοί βαθμοί στη Γενική Βαθμολογία) της Αλεξανδρούπολης για το Πανελλήνιο Σιρκουί Μπιτς Βόλεϊ.

Συγκεκριμένα, στα προκριματικά των Ανδρών τα ένα εισιτήριο που απέμενε κατέκτησαν οι Kolev και Mitev που νίκησαν με 2-0 (21-12, 21-08) τους Δημητρούδη και Καπετανίδη.

Το συγκεκριμένο δίδυμο θα συναντήσει στο Κυρίως Ταμπλό τους: Παπαδημητρίου Θ./Σακόγλου Χ, Πετρέα Γ./Χαριτωνίδη Ι., Ζωλασταθιάδη Η./Τακουρίδη Ι., Καββαδά Σ./Σαββίδη, Γκαμίλη/Ραμιώτη Α., Εφραιμίδη Ν./Μπατζιλή Κ., Δάλλα Α./Ναζίρη Γ., Δανιηλίδη Γ./Κεσογλίδη Α., Αγγουρά Κ./Ακριτίδη Γ., Αρχοντούδη Σ./Ζλατιλίδη, Δαλακούρα/Κουμεντάκη Ρ., Γκαρά/Παπάζογλου, Βλασακίδη/Γραμματικάκη και Δημητριάδη Θ./Κρεούζη Η..

Στις Γυναίκες δύο ήταν τα εισιτήρια που εκκρεμούσαν για να συμπληρωθεί το παζλ του Κυρίτς Ταμπλό. Οι Aladjova/Mishonova νίκησαν με 2-0 (21-2, 21-8) τις Κουντουράκη/Lalovic και οι Γκάντσου/Νατσίδου με 2-0 (21-18, 21-19) τις Αλεξάκη/Μπαρή και στους αγώνες που ξεκινούν το Σάββατο θα βρουν απέναντί τους τις Κοτέογλου Μ./Μουντάκη, Ιωαννίδου Φ./Σφυρίου Ε., Βλάχου Β./Καψαμπέλη Σ., Τίλη Μ./Χατζηδημητρίου Γ., Μουστακίδου/Μπαλαμπανίδου και Βασίλα Ε./Ιωσηφίδου Ν..

Τα αποτελέσματα στα προκριματικά των Γυναικών
1. Aladjova/Mishonova vs Κουντουράκη/Lalovic 2-0 (21-2, 21-8)
2 Γκάντσου/Νατσίδου vs Αλεξάκη/Μπαρή 2-0 (21-18, 21-19)

Το αποτέλεσμα στα προκριματικά των Ανδρών
1. Δημητρούδης/Καπετανίδης vs Kolev/Mitev 0-2 (12-21, 8-21)

Η δράση ξεκινά από νωρίς το Σάββατο και θα διαρκέσει όλη την ημέρα