Η πασαρέλα πολιτικών στα Πηγάδια που… γκαντέμιασε την Ξάνθη

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Το Περιφερειακό Συμβούλιο μετακόμισε στα Πηγάδια της Ξάνθης το βράδυ της Πέμπτης. Ο ευρωπαϊκός αγώνας της Ξάνθης με την Λίνφιλντ αποτέλεσε καλή αφορμή για να πάνε τα περισσότερα μέλη του στο γήπεδο και να βρεθούν εκτός των χώρων διεξαγωγής των Περιφερειακών Συμβουλίων. 

Άλλωστε, σε λιγότερο από ένα χρόνο πλησιάζουν και οι εκλογές στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και κανένας δεν πρέπει να το ξεχνάει αυτό.

Με αφορμή λοιπόν το ευρωπαϊκό παιχνίδι της Skoda Ξάνθη, ο φακός του Thraki Photo Agency στα φωτορεπορτάζ που ετοίμασε αποκλειστικά για το ThrakiSportS αιχμαλώτισε μεταξύ άλλων στην εξέδρα των επισήμων τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρη Γιαννακίδη, ο οποίος συνοδεύονταν από τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη, αλλά και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜ-Θ και πρώην νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη.

Όπως όμως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, η μαζική παρουσία τόσων πολλών πολιτικών δεν έφερε γούρι στην ομάδα της Θράκης. Και το κακό είναι ότι ήταν τόσοι πολλοί, που είναι δύσκολο να ανακαλύψεις ποιος είναι ο “γκαντέμης”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here